Tuesday, April 23, 2019, 10:08

Aceasta este o inițiativă civică, privată. Nu este sponsorizată, nu este parte a niciunui proiect în derulare și nu este afiliată  niciunui partid politic.

Propune un obiectiv de dezvoltare: "Cartier de munte" și dorește să susțină un obiectiv de oraș: "Câmpulung, din nou capitală", ca punct de convergență al tuturor eforturilor individuale și colective, civice, private, administrative și politice, menite să aducă progres și renaștere în orașul Câmpulung Muscel, oraș puternic afectat material, sufletește și mental de distrugerea Uzinei ARO.

Promovează orașul și împrejurimile ca oportunitate investițională unică, de talie națională și internațională.

Dorește să devină o platformă pentru toți cei ce iubesc Câmpulungul și să redea încrederea în forțele proprii, în potențialul individual valorificat prin forța colectivă a voinței:

DĂ-ȚI VOIE SĂ VREI!


Gabriel Diaconu wrote:
Tuesday, April 23, 2019, 11:41
Eu sunt locuitor al Campulungului ,nascut ,crescut si format aici. Cu totii putem face ceva pentru urbea noastra incepand de la curatenia din fata portii ,pana la investitii in orice domeniu din acest oras care candva a fost o perla a tarii.Trebuie doar sa vrem sa fim solidari unul cu altul ,sa nu ne fie rusine sa maturam in fata portii (blocului) sa incepem cu lucruri mici.Impreuna putem ...DA-TI VOIE SA VREI!
(*) Required fields

Blog

Copyright ©2019 Cartier de munte, All Rights Reserved.
free website
built with
kopage